Loading...
Partners 2017-09-02T01:03:53+00:00

DUCO MESIE
Grafisch ontwerpbureau te Utrecht. Heldere communicatie en een eigenzinnig concept. Vormgeving, huisstijl, logo, advertenties, brochures, flyers, en websiteontwerp.

DIGISTATE
Levert een uitstekende webhostingservice met voordelige hostingpakketten. Onze servers bevinden zich in de datacenters van Interxion. Dit houdt in dat wij een prima uptime hebben.

Straathof Creatives
Communiceren is belangrijk. Hoe komt iets over bij uw klant en wanneer juist niet. Wanneer levert communicatie het gewenste resultaat. Goede communicatie begint bij een gestructureerde aanpak en vraagt om creativiteit en kennis van uw klanten. Straathof Creatives is specialist voor uw communicatietraject, van strategie tot uitvoering.

TeamViewer
Via Team Viewer kunnen wij vanaf ons kantoor uw computer over nemen. Zo kunnen wij, wanneer het u uitkomt, de meeste problemen oplossen.

Mplus Kassa
Mplus kent een volledige lijn van touchscreen kassa’s met diverse branchegerichte modules, waaronder horeca, mode, groot- en klein winkelbedrijf. Dit alles met diverse maatoplossingen.

FileMaker
Met FileMaker Pro 15 maken wij apps die geschikt zijn voor gebruik op een iPad, iPhone, Windows/Mac computer.  Onder andere contactpersonen, inventarissen, projecten, facturen en activa te beheren.

Dragon NaturallySpeaking
E-mailberichten naar vrienden sturen, internetten, huiswerk dicteren en nog veel meer: of het nu gaat om dagelijkse klusjes of persoonlijke projecten, met Dragon 13 kunt u met uw stem 3 x sneller werken dan typen. Gewoon met uw stem. Zeker voor mensen met een beperking kan dit een uitkomst bieden. Wij kunnen u hier in adviseren en begeleiden. Ook voor aanschaf en installatie van de software.

SIDN
De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) is een registry en beheert sinds 1996 de domeinnamen voor het top level domain .nl (dat wil zeggen, alle domeinnamen die eindigen op .nl)